Καρκίνος και διατροφή

   Οι έρευνες έχουν δείξει ότι η διατροφή σχετίζετε με το 70-80% των μορφών του καρκίνου, ως εκ τούτου οι διατροφικές μας συνήθειες και επιλογές επηρεάζουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου.
    Η καλή διατροφή σε συνδυασμό με σωματική άσκηση και το περιβάλλον μπορούν να βοηθήσουν στην μείωση των πιθανοτήτων εμφάνισης καρκίνου.

Ανοσοθεραπεία

   Ο οργανισμός μας διαθέτει ένα σύστημα παρακολούθησης και προστασίας που εντοπίζει έναν ιό η βλαβερά βακτήρια και παράγοντας συγκεκριμένες πρωτεΐνες καταστρέφει τους εισβολείς, το ανοσοποιητικό σύστημα, αυτό αναλαμβάνει να μας προστατέψει από κάθε [...]

Δείκτες Νεοπλασίας

   Οι δείκτες νεοπλασίας είναι εξετάσεις οι οποίες χρησιμοποιούνται για την έγκαιρη διάγνωση διαφόρων μορφών καρκίνου και γίνονται κατόπιν υπόδειξης του γιατρού για τον προληπτικό έλεγχο όταν συντρέχουν λόγοι αυξημένου κινδύνου [...]