Υγιεινή διατροφή

18. 01. 19
posted by: Τραφαλής Δημήτριος
Εμφανίσεις: 76

   Τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά, το ελαιόλαδο, τα φρέσκα ψάρια και κρέατα που δεν έχουν υποστεί κάποια χημική επεξεργασία και γενικά η ισορροπημένη διατροφή βοηθούν στην μείωση της πιθανότητας εμφάνισης καρκίνου.

   Δεν μπορούμε να αποφύγουμε πάντα την κατανάλωση ενός γεύματος με πολλά λιπαρά, επεξεργασμένων τροφών, σνακ η ποτών, μπορούμε όμως να τα αποφεύγουμε η να τα αντικαθιστούμε με φρούτα, λαχανικά και χυμούς για να μειώσουμε την κατανάλωσή τους.

Ανοσοθεραπεία

   Ο οργανισμός μας διαθέτει ένα σύστημα παρακολούθησης και προστασίας που εντοπίζει έναν ιό η βλαβερά βακτήρια και παράγοντας συγκεκριμένες πρωτεΐνες καταστρέφει τους εισβολείς, το ανοσοποιητικό σύστημα, αυτό αναλαμβάνει να μας προστατέψει από κάθε [...]

Τι είναι ο καρκίνος

Μια ομάδα περισσοτέρων από 100 είδη ασθενειών που επηρεάζουν συγκεκριμένα όργανα και ιστούς του σώματός μας περιγράφονται με τον γενικό όρο «καρκίνος». Ο καρκίνος είναι αρρώστια των κυττάρων.[...]